KS COACHING & CONSULTANCY


Maak werk van talent. Van functioneren naar floreren = excelleren.

Mensen komen het beste tot hun recht wanneer zij worden ingezet op hun talenten. Dit leidt tot versterking van persoonlijk leiderschap, beter kunnen omgaan met emotionele belasting en verhoging van employee engagement (medewerkersbetrokkenheid). Uit onderzoek blijkt dat mensen die meer gebruik kunnen en mogen maken van hun sterke kanten, hoger scoren op zelfvertrouwen, ervaren competentie, welzijn en het realiseren van doelen. 

Leidinggevenden hebben veruit de grootste invloed op de betrokkenheid en motivatie van medewerkers. Meer uit talent halen en betrokkenheid stimuleren wordt steeds belangrijker. Door leiding te geven vanuit persoonlijke kracht en authenticiteit haal je als leidinggevende meer voldoening uit je werk, presteer je beter en ben je beter in staat de kracht van anderen te herkennen en te ontwikkelen. Gebruik maken van talenten en sterke punten zorgt voor betere prestaties, meer werkplezier en betrokkenheid bij medewerkers én leidinggevenden.


Ik help professionals, leidinggevenden en organisaties om succesvol te zijn vanuit hun talenten, dit leidt tot hogere prestaties, minder verzuim, meer werkplezier en een verhoging van medewerkersbetrokkenheid en klanttevredenheid. Ik werk zowel zelfstandig als met een netwerk van ervaren professionals, die elkaar aanvullen en versterken. Ons aanbod bestaat uit diensten/producten op maat gemaakt en uit een aantal trajecten en programma's waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Heb je hulp nodig om te bepalen welke dienst het beste bij jou en/of de organisatie past? Ik help je graag hierbij, neem contact op voor een verkenningsgesprek. Kitty Schaap MSc, MA | HR & Strengths Coach, Adviseur 

Talentontwikkeling, assessments, coaching en programma’s voor professionals, leidinggevenden en organisaties. 

Onze aanpak is evidence based, gebaseerd op de positieve psychologie en gefundeerd op zowel de meest actuele wetenschappelijke inzichten als vanuit de praktijk. Mijn netwerkpartners zijn experts op het gebied van talentontwikkeling, leiderschap, organisatie- en cultuurverandering, klantgerichtheid (de customer journey) en medewerkersbetrokkenheid. Wij werken met Strengthscope, de meest uitgebreide tool op de markt in het kader van werkgerelateerde sterktes & energizers, ondersteund door een breed scala aan hulpmiddelen. Praktische online assessments, wetenschappelijk onderbouwd en gecertificeerd. 
Het inzetten van energiegevers en talenten leidt tot high performance en het vergroten van bevlogenheid.

Neem contact op voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking.
 
Meld je hier aan voor nieuwe artikelen en ontvang; het volledige artikel ‘Focus op Kracht, de Sterke punten revolutie’(verschenen in het Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties) en het gratis E-book Talent in Actie

'Een sterk punt is authentiek, geeft intrinsieke motivatie, energie en stelt in staat tot het doormaken van een steile leercurve'  
(J. Paauwe, Professor HR Studies)


CLIENTS USING STRENGTHSCOPE®
 

 
From fixing what’s wrong, to building what’s strong
How the strengths approach to people management drives positive cultures and peak performance

36%
Increase in employee performance
(Corp. Leadership Council, 2005)
44%
Increase in client retention
(Harter et al, 2002)
86%
Increase in Team effectiveness
(Gallup, 2002)Unlock potential, energy and performance. Strengthscope® accredited, helping individuals, teams and leaders build greater awareness of their strengths, energizers and natural talent potential and how these can be productively applied at work to optimize performance and overall engagement.

Strengths coaching maximizes potential, improves performance, engagement, confidence, wellbeing and a host of other positive outcomes.

© KS HR Consultancy & Coaching (2017)

Van functioneren naar floreren

Share our website