Publicatie in Tijdschrift voor Positieve Psychologie


  •   zaterdag 15 september 2018

De nieuwe uitgave van Tijdschrift voor Positieve Psychologie is uit met als thema Floreren, een mooi nummer met o.a. een artikel van mij over positief leiderschap.
 
"Betrokken, verbindend en talentgericht leidinggeven draagt bij aan het floreren van de medewerkers. Wat positief leiderschap precies is in de praktijk, valt te lezen in de bijdrage van Kitty Schaap".

Wil je het volledige tijdschrift downloaden? Dat kan hier via 
www.professioneelbegeleiden.nl (voor € 5,95)


Wil je mijn artikel over Positief Leiderschap (publicatie in Tijdschrift voor Positieve Psychologie) en mijn artikel ‘Focus op Kracht, de Sterke punten revolutie’ (publicatie in het Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties) en het gratis E-book Talent in Actie ontvangen?

ONTWIKKELINGSPROGRAMMA/COACHINGSTRAJECT VOOR AUTHENTIEK, POSITIEF EN VERBINDEND LEIDERSCHAP

Vergroot je leiderschapskracht door te werken vanuit authenticiteit, heldere doelen, persoonlijke sterktes, waarden en visie. Deze stijl van leiderschap resulteert in meer vertrouwen, welzijn, verbondenheid, betrokkenheid en hogere prestaties, minder negatieve stress en een hogere klanttevredenheid.

Een wetenschappelijk onderbouwde aanpak die het potentieel van leidinggevenden aanboort. Een praktisch en interactief programma helpt leidinggevenden hun unieke leiderschapskracht te vinden en te optimaliseren, en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen waardoor ze het beste uit zichzelf en anderen weten te halen.


 
Share our website